Familie

Jeg har glæden at fotografere familier med bedsteforældre, forældre, børn og børnebørn når Bornholm besøges.
Billederne bruges rigtig kreativt, der laves selvfølgelig ikke alene bøger, kalendere osv., men også mange andre ting med minder fra en dejlig sommer.

Det er en pragtfuld gaveide!

Familiefotografering på Bornholm – jeg kender alle de gode steder…vi bruger 1 1/2 time til fotograferinger og oplevelser – herefter redigering og aflevering hurtigt (som regel dagen efter).

I får alle billeder i fuld størrelse som et link til download. En fotosession giver ca. 50 – 70, måske flere billeder.
I får PRINTS (!), elsker vi ikke bare rigtige billeder? I får mindst 8 stk. A4 – det vil være mine valg, prægede og personligt signerede. Prints’ene er i sublim kvalitet, lavet på Museum Grade materialer, leveres i æske.
Derudover kan i naturligvis bestille flere prints (priser her) – eller i kan selv få lavet prints, musemåtter, krus og alt mulig andet – i får alle billeder !

Pris kr. 2.800,- inkl. moms.

Hvis der er tid laver jeg ofte en lille videoteaser som den her nedenfor. Videoen er blot et link som nemt deles med en Smartphone, på Facebook osv. TAK! til Lulu og Mimmi for at jeg må vise den!
studiobornholm.dk farve logo
©2019 vk@studiobornholm.dk :: studiobornholm.dk Cvr: 37111694
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram