studiobornholm ApS

Justine Høgh / Verner Kjærsgaard
+45 2947 6120 / +45 2014 5551

Familiefoto på Bornholm

Her får du en pragtfuld gaveide!
Studiobornholm.dk eksempel familiefoto salto i klipperne
Du kommer til at opleve glæden ved at fotografere din familie med bedsteforældre, børn og børnebørn når i besøger Bornholm.

Du kan bruge alle billederne rigtig kreativt, du kan skabe bøger, billedsamlinger, kalendere og alle mulige andre minder fra Bornholmsturen.

Familiefotografering på Bornholm – vi kender alle de gode steder…vi bruger 1 time til fotograferinger og oplevelser – herefter redigering og aflevering hurtigt (som regel dagen efter).
Du får alle billeder i fuld størrelse som et link til download. En fotosession giver ca. 50 – 70, måske flere billeder.

Pris kr. 3.500,- inkl. moms.

En ekstra god ide til dig...

Du kan få skabt en videoteaser som den her nedenfor. Videoen er blot et link som nemt deles med en Smartphone, på Facebook osv. TAK! til Lulu og Mimmi for at vi må vise den!

Pris kr. 1.000,- inkl. moms.
Et lille tip...

I den mørke tid, når vi ofte fotograferer i studiet - er det en god idé at medbringe børnenes yndlingsting! Det kan fx. være et skateboard, tennisketcher, fodbold og -støvler og alt mulig andet som ungerne går op i lige nu. Plus; selvfølgelig - glem ikke mobiltelefonerne (hvis ungerne har noget sådant :-)).

Vi bruger tingene til at skabe nogle lidt sjovere og lidt anderledes billeder. 

Et tip mere...
Det er som regel bedst med ensfarvet tøj, uden store logoer, tekster osv. Og husk også alternativt fodtøj, så billederne ikke viser kæmpestore snestøvler...
Skriv/ring til os NU - så skaber vi sammen en rigtig god oplevelse - og fantastiske billeder.

Ring til os: +45 2014 5551

  Vil du vide mere nu?
  Ring til os!
  +45 2014 5551 / +45 2947 6120

  Hvem skal kontakte dig først?
  Verner KjærsgaardJustine Høgh

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram